Assortiment

<p>Aanbod Plantenkwekerij Sint-Jansberg</p>

Een blik op ons aanbod

Van het grootste aanbod eenjarige tot meer dan 4000 verschillende soorten/kleuren vaste planten.

Plantenkwekerij Sint-Jansberg biedt u het grootste aanbod bloeiende planten in de BENELUX. Als gespecialiseerd bedrijf in eenjarige- en vaste planten bieden wij u steeds de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! In onze 8000m² grootte serres kunt u genieten van al onze eenjarige planten, daarnaast kunt u op onze open velden zelf al de gewenste vaste planten uitkiezen, vergelijken en verzamelen. Ons volledige assortiment bloemen en planten kan u hieronder bekijken in onze catalogussen en in onze webshop. Let wel, wij verkopen enkel bloemen en planten in de periodes die optimaal zijn voor de desbetreffende bloemen en/of planten.

Groenteplanten - Kruiden

Wij hebben het ruimste assortiment groenteplanten en kruiden dat u zich kan voorstellen. Deze planten zijn steeds biologisch opgekweekt en zijn allemaal F1 gekeurd. Dit wil zeggen dat hier extra veel vruchten aan zullen groeien. Voor ons totaal aanbod groenteplanten en kruiden kunt u in onze eenjarige catalogus kijken. 

Chrysanten - seizoens gebonden producten

In diverse seizoenen past Plantenkwekerij Sint-Jansberg zijn aanbod geheel aan, aan de vraag. Zo zijn wij gespecialiseerd in het kweken van Chrysanten en het maken van allerheiligen-stukjes. Dit alles gebeurt in samenwerking met Zorghoeve Sint-Jansberg VZW, waar meer dan 25 (jong)volwassenen met autisme een dagbesteding genieten.

Graszoden

Bent u van plan om uw tuin te beleggen met gras of heeft u nieuw gras nodig? Dan is graszoden van Plantenkwekerij Sint-Jansberg dé oplossing. Als u kiest voor graszoden kiest u voor zekerheid. Uw gras is in zeer goede staat, gezond en van de beste kwaliteit vanaf de eerste seconde dat het bij u in de tuin ligt. Graszoden van Plantenkwekerij Sint-Jansberg worden GRATIS tot bij u aan huis geleverd. Beste prijs-kwaliteit garantie!

Compleet aanbod accessoires, bloembakken, bloempotten en decoratie.

Naast ons ruim aanbod bloemen en planten kan u bij ons ook terecht voor al uw tuinaccessoires, bloembakken, bloempotten en decoratie. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en kunnen u dan ook steeds de mooiste zaken aanbieden. U kan zowel lege materialen kopen als gevulde coupes, potten, bakken,... 

Potgrond, bodemverbeteraars, schors,...

Omdat we bij Plantenkwekerij Sint-Jansberg weten dat potgrond, de bodem en afwerking minstens even belangrijk zijn als onze planten zelf hebben wij ook een totaalaanbod van potgronden, bodemverbeteraars, franse en duitse boomschors, cacaodoppen, groentenpotgrond en nog zoveel meer om uw tuin te voorzien van de beste afwerking en voedingsstoffen.

Geheel kweken / aanplanten op maat

U kan bij ons ook terecht voor het kweken op maat of het aanplanten naar uw wensen. Zo komen wij ook uw tuin aanplanten of kan u uw bloembakken bij ons leeg binnenbrengen om ze dan na 7 werkdagen netjes gevuld terug op te halen vol bloemenpracht. U kan hiervoor steeds geheel vrijblijvend prijs opvragen aan de kassa, deze diensten worden tegen zeer scherpe tarieven uitgevoerd. Een extra service van ons, naar u.

Terreinen van bedrijven, gemeentes en organisaties voorzien van bloemenpracht

Heeft u een zaak, een organisatie of bent u beheerder van het groen in uw gemeente dan is Plantenkwekerij Sint-Jansberg de ideale partner voor groen op locatie! U kunt tegen zeer voordelige tarieven bloembakken van ons huren voor 6 maanden die wij opkweken, ophangen, verzorgen en afhalen. U dient dus zelf helemaal niets te doen en kunt gedurende 6 maanden genieten van prachtige bloemen. 

Dit is een van de specialiteiten van Plantenkwekerij Sint-Jansberg, wij voeren deze taken al reeds meer dan 10 jaar uit voor diverse gemeentes waaronder Stad Maaseik, Dilsen-Stokkem, Kinrooi, Bree, Hamont-Achel, Bocholt, Genk,...

Een voorbeeld van een organisatie waar wij de bloemenpracht verzorgen is het GRATIS festival GENK ON STAGE, waar wij Gardin Local voorzien van de nodige kleurenpracht.

 

A L G E M E N E  C A T A L O O G   

 

 

 

B E T A A L M O G E L IJ K H E D E N

Cash betalen          Kaart betalingen               Bancontact                   Maestro                  Mastercard                 VISA

© All rights reserved to Plantenkwekerij Sint-Jansberg - Bekijk onze algemene voorwaarden, verkoopsvoorwaarden en privacy en veiligheid hier.