Onze Plantenkwekerij

<p>Plantenkwekerij Sint-Jansberg</p>

Plantenkwekerij Sint-Jansberg.

Plantenkwekerij Sint-Jansberg (Sint-Jansberg, Maaseik) werd in 1945-1950 opgericht door Mathieu Nelissen. Hij richtte de zaak helemaal zelf op en werkte dag en nacht voor zijn droom. Hij kweekte vooral groenten en fruit. Kwaliteit was voor hem zeer belangrijk. Door zo streng te zijn voor zichzelf en de kwaliteit hoog te houden zorgde hij ervoor dat de zaak kon groeien. Al snel stonden er enkele grote 'kappen' (Plastieke serres).

In 1974 kwam zijn oudste zoon Jos mee in de zaak. Jos had meer een hart voor bloemen en planten. Dit is waarin Jos zich dan ook wou specialiseren.

Toen Jos amper 17 was nam hij de zaak van zijn vader over. Hij maakte van de zaak een prachtige Plantenkwekerij waar Kwaliteit een prioriteit is (dit is tot op heden nog steeds het geval).

Na enkele jaren besloot Jos dan ook enkele serres te zetten waardoor hij de kwaliteit van zijn bloemen en planten nog kon verbeteren. Tot op heden zoeken wij nog steeds naar de beste manieren om onze bloemen en planten te voeden, te verzorgen en groot te brengen. 

Kwaliteit is onze prioriteit!

Plantenkwekerij Sint-Jansberg werd steeds populairder. Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn besloot Jos om het assortiment uit te breiden met potten, potgrond, accesoires voor in de tuin en nog zo veel meer.

Ook Jeanine, de vrouw van Jos, stapte na verloop van tijd deeltijds mee in de zaak. Terwijl Jos zich bezig houdt met de harde arbeid, zorgt Jeanine ervoor dat we steeds mee zijn op het gebied van potterie, tuinaccesoires enzovoorts. 

Plantenkwekerij uitbreiden met een Zorghoeve...

Na 34 jaar hebben wij naast de Plantenkwekerij ook een Zorghoeve opgericht. U kunt meer informatie vinden over onze zorghoeve op de website. Samen met onze werknemers en onze zorgjongeren vormen wij een sfeervol team, dat elke dag klaar staat om klanten in een aangename winkelomgeving en aan scherpe prijzen een groot assortiment aan bloemen, planten, potgronden, accesoires,.. aan te bieden.

We zorgen er altijd weer voor dat we up-to-date zijn met onze producten en volgend altijd de laatste trends!

Bij Plantenkwekerij Sint-Jansberg is kwaliteit een prioriteit en dit tegen een zéér scherpe prijs! 

C A D E A U B O N N E N

Zoekt u een cadeau voor iemand die graag in zijn tuin werkt, zijn tuin gaat verbouwen, iets nieuw wil in zijn tuin,... dan is onze cadeaubon het ideale geschenk.

Vraag naar onze cadeaubonnen aan de kassa of bestel ze via onze webshop.

- Meerdere cadeaubonnen samenvoegen is mogelijk.
- Cadeaubonnen kunnen niet worden omgeruild voor geld.

- Al onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

 

 

B E T A A L M O G E L IJ K H E D E N

Cash betalen          Kaart betalingen               Bancontact                   Maestro                  Mastercard                 VISA

© All rights reserved to Plantenkwekerij Sint-Jansberg - Bekijk onze algemene voorwaarden, verkoopsvoorwaarden en privacy en veiligheid hier.