<p>Bloemen en planten</p>
<p>Hanging baskets</p>

Plantenkwekerij Sint-Jansberg
Specialist in bebloeming van uw gemeente/bedrijf

Plantenkwekerij Sint-Jansberg is ruim 50 jaar actief als kweker van bloemen en planten en is dus de ideale partner voor al uw eenjarige- en vaste planten. Gaande van zaaigoed tot stekgoed, van begonia's tot surfinia's, van stinkertjes tot geraniums. Plantenkwekerij Sint-Jansberg heeft voor ieder wat wils. Voor ons geheel aanbod éénjarige, chrysanten, siergrassen, vaste planten,... kan u onze catalogus raadplegen.

Ook zijn wij reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het opkweken en verzorgen met garantie van bloemen en planten in onder andere hanging baskets, bloembakken, perken,...
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de mooiste resultaten garanderen!
 

ASSORTIMENT BLOEMEN & PLANTEN

Als kweker met reeds meer dan 50 jaar ervaring en een netwerk dat over heel West-Europa strekt, kunnen wij u het breedste en diepste gamma aanbieden wat bloemen en planten betreft. Bij ons kiest u steeds voor de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Jaarlijks hebben wij meer dan 400.000 eenjarige en meer dan 250.000 vaste- en andere planten op voorraad om u zo goed mogelijk te bedienen. Bekijk hier ons volledig gamma.

Wij kweken jaarlijks meer dan 200.000 bloemen en planten om maat voor onze klanten. Zij laten ons ten laatste november - december hun gewenste producten weten en wij zorgen dat de eenjarige tegen april mooi in bloei staan.
Ook interesse om bloemen en planten af te nemen van een betrouwbare partner? Contacteer ons dan via het contactformulier.

ALL-IN BEBLOEMING

Dankzij onze ALL-IN bloemenformule kan u genieten van de bloemenpracht binnen uw gemeente of bedrijf, terwijl wij al de verantwoordelijkheden op ons nemen. Zo zorgen wij niet enkel voor het opkweken en het leveren van de bloemen en planten binnen uw gemeente/bedrijf maar verzorgen wij ook het ophalen van materialen, plaatsing van nodige materialen, het onderhoud en de garantie van de bloemen en planten.

HET OPKWEKEN van de afgesproken planten is volledig in eigen handen. In onze serres worden vanaf Februari alle plantenstekken in de diverse bebloemingselementen geplant.

HET LEVEREN EN PLAATSEN van de verschillende elementen gebeurt vanuit onze serre te Maaseik. Door ons aangepast, professioineel materiaal gebeurt het ophangen en plaatsen van manden, piramides, bloempotten, ... op een veilige en vlotte manier. Ophangen en plaatsen van de elementen gebeurt rond half Mei.

HET ONDERHOUD gebeurt geheel door eigen personeel. Door onze kennis en ervaring weten wij precies hoeveel we moeten gieten, welke voeding er bijgevoegd moet worden,... 

GARANTIE: Dankzij het grote aanbod bloemen en planten in onze serres beschikken wij steeds over reserveplanten. Vervangen van zieke elementen gebeurt dan ook op zeer korte termijn.
 

EIGEN KWEKERIJ

Plantenkwekerij Sint-Jansberg beschikt over een eigen kwekerij van ruim 2,8 ha met verwarmde serres, computer gestuurd bewateringssystemen en temperatuurcontrole. Wij kweken steeds in de meest optimale omstandigheden en kunnen dankzij onze up-to-date infrastructuur zorgen voor de hoogste kwaliteit op de markt. 

<p>Hanging baskets geranium balkon rood</p>

Closure

Plantenkwekerij Sint-Jansberg
Waar kwaliteit, prioriteit is!

Sint-Jansberg 62a
3680 Maaseik
BELGIË

 

Tel: 0032(0)89/56.30.41
GSM: 0032(0)489/13.39.20

 

info [at] plantenkwekerij-sintjansberg [dot] be

Particulier, groothandel en gemeenten
Bloemen en planten
Eenjarige en vaste planten
Bloempotten, bakken & accesoires
Aanplanting en onderhoud
Totaalconcepten

                     Officiële partner van o.a.:

     
   

   

Comments